CCR Logistics Systems RO S.R.L.

Management de proiect

CCR oferă soluţii logistice complete de colectare, reciclare şi eliminare ecologică a deşeurilor. Reţeaua logistică a CCR, la nivel naţional sau european, permite o flexibilitate ridicată în îndeplinirea cerinţelor specifice ale clienţilor. Noi suntem partenerul dumneavoastră de încredere prin intermediul strategiilor operaţionale, financiare şi IT pe care le punem la dispoziţie.

Gestionarea eficientă a fluxurilor de deșeuri este unul din punctele noastre forte.

Implementare rapidă: gestionarea la nivel internaţional a bateriilor auto uzate

Timpul este unul dintre factorii critici atunci când este vorba de resurse valoroase, de exemplu - plumbul. Colectările de baterii şi acumulatori uzaţi cu plumb, trebuie să se realizeze în timp util, în vederea asigurării volumului necesar pentru funcţionarea eficientă a instalaţiilor de reciclare. Pentru a asigura transportul acestora dintr-un punct în altul, fiecare camion trebuie să deţină notificările la timp. CCR pune la dispoziție o reţea de colectare şi un sistem informatic sofisticat, care asigură, la timp, interconectivitatea dintre punctele de colectare şi punctele de reciclare din întreaga Europă.

Controlul procesului: managementul deşeurilor la nivel global

Când echipamentele electrice și electronice devin deșeuri, acestea trebuie  colectate selectiv. CCR asigură colectarea şi transportul DEEE-urilor în condiţii de siguranţă pentru mediu, precum și tratarea, revalorificarea, reciclarea sau eliminarea acestora conform prevederilor legale.

CCR vă sprijină în eforturile dumneavostră de îndeplinire a obligațiilor de mediu.