CCR Logistics Systems RO S.R.L.

Soluţii sustenabile

Am dori să mulţumim tuturor clienţilor noştri, care ne-au acordat încrederea de a ne transfera responsabilităţile lor, astfel încât, să-i putem ajuta să îşi îndeplinească obligaţiile legale ce rezultă din responsabilitatea extinsă a producătorului.

Nouă Ne Pasă

Clienţii noştri trebuie să facă faţă unor provocări complexe, care nu lasă loc de compromisuri. În cazul în care "business as usual" nu mai este o opţiune, noi suntem partenerul dumneavoastră de încredere, care vă poate ajuta să treceți peste aceste provocări.

Reglementări legislative

Monitorizarea obligaţiilor legale este o parte importantă a activităţii noastre de zi cu zi. Mai ales atunci când se pune problema manipulării mărfurilor periculoase, a deşeurilor periculoase sau a  materialelor periculoase, o bună cunoaştere a reglementărilor şi consecinţelor legale este o necesitate absolută.

Îi ajutăm pe clienţii noştri să descopere modul în care noile reglementări pot prezenta nu doar provocări, dar şi oportunităţi.

Excelenţă operaţională

Pentru a putea susţine la nivel global, mai mult de 5000 de clienţi de clasă mondială, RLG trebuie să dispună de o reţea operaţională excelentă. De la prima noastră misiune din anii 1990, ne-am perfecţionat continuu şi am construit un know-how în ceea ce priveşte planificarea şi executarea de servicii. Autonomia infrastructurii noastre ne permite să luptăm continuu pentru îmbunătăţirea continuă a serviciilor pe care vi le punem la dispoziţie.

Vezi de asemenea: Politica companiei