CCR Logistics Systems RO S.R.L.
CCR REBAT Carrefour, Colectare deseuri baterii
05 decembrie 2014

CCR REBAT și Carrefour Romania organizează o campanie de informare și colectare a deșeurilor de baterii și acumulatori uzați.

În perioada 10 noiembrie - 31 decembrie 2014, CCR REBAT și Carrefour derulează campania “Reciclează și te recompensăm!” în rețeaua de hipermarketuri din toată țara.
Adresată consumatorului final, campania încurajează colectarea și reciclarea bateriilor și acumulatorilor portabili uzați, care pot fi depuse în urnele special amenajate de către CCR REBAT în hipermarketurile Carrefour.

Sub sloganul “Fiecare baterie reciclată contează pentru un mediu mai curat!”, campania “Reciclează și te recompensăm” are ca scop creșterea gradului de conștientizare și responsabilizare a consumatorului final despre nocivitatea bateriilor și a acumulatorilor uzați asupra mediului înconjurător.
În plus, pentru a stimula un comportament responsabil față de mediu, dar și pentru a recompensa inițiativa de a recicla acest tip de deșeu, fiecare client care reciclează 4 baterii sau acumulatori portabili, primește cadou o baterie R6, Marcă Proprie Carrefour.

CCR REBAT și Carrefour susțin un mediu curat!

Știați că....

  • deșeurile de baterii și de acumulatori sunt nocive și nu sunt biodegradabile;
  • o baterie uzată poluează 1 metru pătrat de pământ și otrăvește aproape 4.000 de litri de apă;
  • bateriile conțin substanțe toxice precum: mercur, plumb, nichel, cadmiu, litiu, care poluează mediul înconjurător și afectează grav sănătatea umană;
  • prin colectarea separată, bateriile sunt stocate în siguranță și transferate către instalațiile de tratare, iar substanțele conținute pot fi reutilizate contribuind la conservarea resurselor naturale.

Reciclează și te recompensăm!

Mai multe detalii despre această actiune, gasiti pe site-urile organizatorilor:  www.rebat.ro și www.carrefour.ro.