CCR Logistics Systems RO S.R.L.
Recicleaza si te recompensam, colectare baterii utilizate, Carrefour Romania, Rebat, CCR Romania
07 aprilie 2015

CCR REBAT și Carrefour relansează programul de colectare a bateriilor uzate - Reciclează și te recompensăm!

În perioada 1 Aprilie – 31 Decembrie 2015,  CCR REBAT și Carrefour Romania derulează a doua ediție a programului de colectare a bateriilor uzate ”Reciclează și te recompensăm!” în rețeaua de hipermarketuri Carrefour din toată țara. În urma succesului primei ediții desfășurată la sfârșitul anului 2014,  CCR REBAT și Carrefour au decis continuarea în anul 2015 a campaniei de informare a publicului larg despre efectul nociv al bateriilor uzate necolectate selectiv asupra mediului înconjurător.

Adresată consumatorului final, campania încurajează colectarea și reciclarea bateriilor și acumulatorilor portabili uzați, care pot fi depuse în urnele special amenajate de către CCR REBAT în hipermarketurile Carrefour.

Pentru a stimula un comportament responsabil față de mediu, dar și pentru a recompensa inițiativa de a recicla acest tip de deșeu, fiecare client care reciclează 4 baterii sau acumulatori portabili, primește cadou o baterie R6, Marcă Proprie Carrefour.

CCR REBAT și Carrefour susțin un mediu curat!

Știați că....

  • deșeurile de baterii și de acumulatori sunt nocive și nu sunt biodegradabile;
  • o baterie uzată poluează 1 metru pătrat de pământ și otrăvește aproape 4.000 de litri de apă;
  • bateriile conțin substanțe toxice precum: mercur, plumb, nichel, cadmiu, litiu, care poluează mediul înconjurător și afectează grav sănătatea umană;
  • prin colectarea separată, bateriile sunt stocate în siguranță și transferate către instalațiile de tratare, iar substanțele conținute pot fi reutilizate contribuind la conservarea resurselor naturale.

Reciclează și te recompensăm!

Mai multe detalii despre această actiune, gasiti pe site-urile organizatorilor:  www.rebat.ro și www.carrefour.ro.