CCR Logistics Systems RO S.R.L.
International compliance management (ICM)

International compliance management (ICM)

CCR asigură la nivel european, cu costuri minime, îndeplinirea de către producători a tuturor obligaţiilor legale în domeniul gestionării deşeurilor.

gestionare deseuri la nivel european, CCR Romania

84 de legi în 28 de ţări din UE - nu există reglementări uniforme pentru îndeplinirea obligaţiilor privind responsabilitatea producătorului.

Cum ştiţi cât de exacte sunt datele privind cantităţile puse pe piaţă? Eşti informat ce date referitoare la produs vor trebui raportate la autorităţi şi când? Ai sistemul de transport potrivit pentru fiecare produs cu notificarea obligatorie? Cât de mari sunt cu adevărat costurile de conformare?

Avem o mare experienţă în soluţionarea situaţiilor legale complexe şi vă vom sprijini cu plăcere în îndeplinirea obligaţiilor de mediu, pe fiecare domeniu specific, în conformitate cu reglementările legale. 

gestionare deseuri la nivel european, CCR Romania 

În vederea îndeplinirii de către producători a obligaţiilor legale precum şi a responsabilităţii sociale, CCR a implementat un sistem internaţional de gestionare a deşeurilor. CCR oferă, ca partener unic, servicii complete de gestionare a deşeurilor electrice şi electronice (DEEE), baterii & acumulatori precum şi a deşeurilor de ambalaje, companiilor care îşi desfăşoară activitatea în mai multe ţări europene.

Soluţia oferită de CCR este ideală pentru companiile multinaţionale, cu un sistem centralizat de protecţia mediului.

sistem international de gestionare a deseurilor, CCR Romania, DEE, Managementul datelor de mediu

 

Contactati-ne >

Avantajele externalizării serviciilor către CCR sunt evidente:

  • sistem de contractare centralizat
     
  • transparenţă la nivel european
     
  • îndeplinirea tuturor obligaţiilor legale şi un sistem administrativ simplificat